Tandlægeskræk
- der er ingen grund til at være bange for tandlægen

Tandlægeskræk er en folkelig betegnelse for det at være nervøs eller bange for at gå til tandlæge. Man kan være bange for undersøgelsen, instrumenterne, behandlingen eller selve situationen. Vi kan hjælpe dig på flere måder, når det drejer sig om at behandle og forebygge angst for tandbehandling. Vigtigst af alt, er et fortroligt samspil mellem dig og os.

Vi kan tilbyde behandling med computerstyret bedøvelse eller narkose. Hvis du ønsker det, kan vi også formidle kontakt til en psykolog. Skriv til os på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. eller ring på 66 15 80 35, hvis du har spørgsmål eller vil vide mere.

Smertefri tandbehandling

Vi tilbyder bl.a. computerstyret bedøvelse, som er mere smertefri end almindelig bedøvelse. Langt de fleste patienter foretrækker denne form for bedøvelse, fordi den ikke gør spor ondt.

Fordelen ved computerstyret lokalbedøvelse er blandt andet, at mængden af bedøvelsen mindskes betydeligt og at man undgår følelsesløshed efter behandling.

Vil du vide mere om smertefri lokalbedøvelse, er du meget velkommen til at kontakte os.

Behandling under fuld narkose

Hvor der er tale om voldsom tandlægeskræk og dertil stort behandlingsbehov, har vi mulighed for at udføre behandlingen under fuld narkose. Det foregår her på klinikken i samarbejde med en narkoselæge.

Narkosen koster 5.000- 10.000 afhængig af hvor lang tid tandbehandlingen tager. Dog max 3 timer til tandbehandling

Prisen for narkosen skal tillægges prisen for tandbehandlingen, brug af lattergas anlæg og lokalbedøvelse.

Tak for din henvendelse, som nu er registreret.
Vi vender tilbage snarest muligt.
Tandros.dk uses cookies. We store information about your visit in order to provide you with a better experience . OK
Tak for din henvendelse, som nu er registreret.
Vi vender tilbage snarest muligt.