Din tandlæge i Odense på Fyn

OBS! Man må ikke komme på klinikken, hvis man udviser symptomer på Covid-19

Book tid online

Tandkirurgi - implantater, visdomstænder og rodspidsbetændelse

Vi udfører stort set alle former for gængse kirurgiske behandlinger, såsom indsættelse af implantater, fjernelse af visdomstænder, operation til behandling af rodspidsbetændelse mv. Alle kirurgiske indgreb foregår i effektiv og dækkende lokalbedøvelse.

Det er helt almindeligt at være nervøs for at få foretaget tandkirurgi. Ønsker du at blive behandlet under fuld narkose, kan det lade sig gøre. Behandlingen foregår i samarbejde med en narkoselæge, og narkosen koster fra 5.000 kr. foruden tandbehandlingen. Prisen for narkosen afhænger af tidsforbruget.

Visdomstænder - tandudtrækning eller operation

Vi fjerner visdomstænder ved tandudtrækning eller operation. Visdomstænder kan ligge i kæben på mange måder. Er visdomstanden brudt helt frem, kan den ofte fjernes ved tandudtrækning. I tilfælde hvor visdomstanden er svær tilgængelig må den fjernes ved operation. Ved normale indgreb bruges der lokalbedøvelse, som lægges ca. 20 min. før operationen.

Du kan også vælge at få visdomstænder fjernet i narkose. Vælger du narkose, skal du regne med en ekstra udgift til narkosen.

Når en visdomstand opereres ud, foregår det ved, at man folder tandkødet lidt til side, så man kan se visdomstanden. Undertiden er det nødvendigt at fjerne lidt af det omgivende væv eller dele af tanden for at kunne få den ud. Når tanden er fjernet, foldes tandkødet tilbage og syes sammen.

Der kan senere forekomme hævelse og ømhed, men det vil normalt forsvinde i løbet af en uge. Du får udførlig information om, hvordan du skal forholde dig i helingsperioden.

Kontakt os
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer

Paradentosebehandling - sådan slipper du…

…af med løse tænder, betændelse i tandkødet og dybe tandkødslommer.

Paradentose er de løse tænders sygdom. Man taler om paradentose, når der er betændelse i tandkødet og knoglen omkring tænderne. De første symptomer på tandkødsbetændelse kan være blødning fra tandkødet ved tandbørstning.

For at opdage paradentose på et tidligt tidspunkt er det vigtigt at få målt tandkødslommer jævnligt - dvs. ved hvert tandlægeeftersyn. Tandkødslommernes mål er afgørende for paradentose, dvs. knoglesvind omkring tandrødderne.

Har man dybe tandkødslommer, er det nødvendigt med en paradentosebehandling og i komplicerede tilfælde eventuelt en paradentoseoperation.

Vi har dygtige tandplejere, som sørger for al forebyggelse og de almindelige paradentosebehandlinger - dvs. dybe tandrensninger i tandkødslommer, evt. kombineret med lysaktiveret antibakteriel behandling.

Ved paradentoseoperation tilstræber man at fjerne bakterier i bunden af tandkødslommerne samt at genopbygge den tabte knogle.

Vi har efteruddannet os i paradentoseoperationer, som går ud på genopbygning af knoglen. Disse operationer kan udføres enten med et specielt protein, en kunstig knogle eller en membran, som fremmer knoglenydannelsen.

Tal med os, hvis du vil vide mere dine muligheder - ring på telefon 66 15 80 35.