Om Tandlægerne i Rosengårdcentret

Troværdighed, saglighed, service, kvalitet og dialog er omdrejningspunktet for hele vores klinik.

Hvem er vi

Vi er et team bestående af 5 tandlæger, 4 tandplejere samt 11 klinikassistenter, som alle gør vores ypperste for at give dig en god, smertefri tandbehandling. Alle medarbejdere er veluddannede og følger de nyeste fremskridt inden for tandbehandling.

Leif Hansen

Leif Hansen

Kristina Hansen

Kristina Hansen

Jette Krogh

Jette Krogh

Helle Laubuch

Helle Laubuch

Marie Friborg

Marie Friborg

Hvad står vi for

Vores overordnede politik er at give dig en god service og tilbyde en professionel behandling, som kan holde i mange år og give dig et flot smil. Det er jo i høj grad dit smil, som signalerer din livsstil.

Vi vil give dig den optimale behandling samt god information både før og efter behandlingen.

Vi er alle sammen veluddannede tandbehandlere, som via deltagelse i relevante kurser og efteruddannelse i ind- og udland sørger for hele tiden at kunne tilbyde dig de mest tidssvarende behandlingsmetoder og teknikker.

Det er samtidigt vort mål, at vi kontinuerligt opretholder og forbedrer klinikhygiejnen, så du som patient kan føle dig tryg med hensyn til gældende hygiejnestandarder og forskrifter. Alle vores instrumenter bliver steriliseret mellem hver patient, så vi undgår eventuel smitte fra patient til patient.

Hos os handler det om mennesker, tryghed og god behandling.

Hvor bor vi

Klinikken er beliggende i Rosengårdcentret i den sydøstlige del af Odense. Hvis man skal besøge os, er det nemmest at gå ind i centret ved blå eller rød indgang.

Der er to indgange til vores klinik. Du kan enten benytte indgangen i selve centret, Rød Gade, ved siden af skomageren. Eller du kan gå ind direkte fra parkeringspladsen mellem den blå og den røde indgang ved siden af indgangen til socialforvaltningen.

Nyttige links

Vi har samlet en række links, hvor du kan få mere viden om tandpleje og tandbehandling:

Tak for din henvendelse, som nu er registreret.
Vi vender tilbage snarest muligt.
Tandros.dk uses cookies. We store information about your visit in order to provide you with a better experience . OK
Tak for din henvendelse, som nu er registreret.
Vi vender tilbage snarest muligt.