TANDKLINIKKER KAN HOLDE ÅBENT (nyhed opdateret 08/04 2021) - Du skal ikke have Corona-pas, men du skal være symptomfri.

Din tandlæge i Odense på Fyn

OBS! Man må ikke komme på klinikken, hvis man udviser symptomer på Covid-19

Book tid online

Kosmetisk tandretning
- et smukt smil uden skæve tænder

Smilet skaber kontakt, viser imødekommenhed og åbner op for dialog. Et smukt smil er med til at gøre en forskel og har stor betydning for det enkelte menneskes møde med omverdenen.

Er du ked af at have skæve tænder, som skæmmer dit smil, så kan vi hjælpe dig med en ny behandlingsform, som giver dig en smuk, mere harmonisk tandrække og et dejligt smil. Den nye behandlingsform hedder LiteWire™ og er lidt af en revolution inden for tandretning.

Kontakt os, og hør mere om den nye kosmetiske tandretning, LiteWire™.

  • LiteWire™ er et originalt Dansk tandretningssystem, designet specielt til voksne, der ønsker lige tænder.
  • Behandlingen tager typisk kun omkring 6 måneder, da der udelukkende fokuseres på de 6 forreste tænder
  • Kun godkendte komponenter i højeste kvalitet
  • Keramiske brackets og tandfarvede wires for max diskretion.
  • Udføres kun af LiteWire™ certificerede tandlæger

LiteWire™ er en tandbøjle, der retter dine forreste tænder - dem du smiler med.

Mange voksne vælger i dag at få rettet deres tænder af flere årsager:

Et attraktivt smil er dit bedste visitkort - det udståler sundhed og overskud.

LiteWire™ bøjlen sidder fast på dine tænder, hvilket gør den meget effektiv. Den er diskret, men ikke usynlig. Behandlingstiden er typisk omkring 6 måneder, så du kan faktisk få et helt nyt smil inden dit næste tandeftersyn!

For at sikre optimal præcision og holdbarhed benytter LiteWire™ kun de bedste materialer i højeste kvalitet. LiteWire™ fremstilles af førende dansk laboratorium, hvor specialuddannede teknikere sørger for, at tilpasse bøjlen præcist til dig.

Det er din garanti for et præcisionsprodukt i bedste danske kvalitet!

Behandlingen foretages kun af tandlæger, som er certificeret i brugen af LiteWire™. Tandlægerne er ikke specialtandlæger i tandregulering, men alment praktiserende tandlæger med speciel interesse for tandretning.

Såfremt du har behov for en mere omfattende tandretning eller har funktionelle problemer relateret til dit sammenbid og/eller kæbeled m.v. bør din tandlæge henvise dig til en specialist.

Kontakt os
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer

Hvordan virker det?

LiteWire™ virker ved at flytte dine tænder nænsomt over en periode på ca. 6 måneder. Det kan gøres så hurtigt, fordi der udelukkende fokuseres på dine forreste 6 tænder - dem du viser, når du smiler.

Normalt vil din tandlæge tage aftryk af både over-og underkæbe, som støbes ud til studiemodeller. Nogle tandlæger er begyndt at bruge digitale scanninger i stedet for aftryk, og begge dele fungerer fint.

Din tandlæge vil herefter analysere og vurdere dine tænder - herunder hvor meget plads, der er tilgængeligt for at rette fortænderne.

Hvis dine tænder er meget trangstillede, vil tandlægen sandsynligvis foretage en minimal beslibning af emaljen mellem tænderne, så der bliver plads til at alle tænderne kan sidde helt lige.

Tandlægen vil som regel se dig med 3-4 ugers mellemrum, hvor LiteWire™ tandbøjlen kontrolleres og evt. justeres i forhold til dine tænders nye position.

Når behandlingen er færdig, er det vigtigt, at tænderne holdes på plads. Det betyder, at du skal bruge en såkaldt retainer, som tandlægen laver til dig.

Som LiteWire™ patient får du en personlig adgang til litewire.dk, hvor du har adgang til en masse information om behandlingen samt gode tips og tricks!

Behandlingen koster 18.000 kr. for én kæbe og 30.000 for to kæber

Kosmetisk tandkødsrettelse - en god idé, hvis tandkødet har trukket

Hos en del mennesker kan man observere, at tandkødet har trukket sig tilbage på en eller flere tænder. Dette kaldes i fagsproget tandkødsretraktion og kan medføre slid på tandrødderne, smerter på tandhalse samt i værste fald øget tendens til paradentose.

Disse retraktioner kan korrigeres, således at tandkødet sættes på plads igen. Indgrebet sker via mikrokirurgi, som er en meget skånsom kirurgisk teknik.