TANDKLINIKKER KAN HOLDE ÅBENT (nyhed opdateret 08/04 2021) - Du skal ikke have Corona-pas, men du skal være symptomfri.

Din tandlæge i Odense på Fyn

OBS! Man må ikke komme på klinikken, hvis man udviser symptomer på Covid-19

Book tid online

Tandimplantater i Odense
- erfaring og ekspertise til implantater

Udviklingen inden for tandkosmetik går stærkt. Vi har mange års erfaring i blegning af tænder, kosmetisk tandbehandling og tandretning. Samtidig følger vi udviklingen tæt, så vi kan tilbyde dig de sidste nye tiltag og at give dig et smukt smil.

Med tandimplantater kan man genskabe tænder, man har mistet, eller erstatte løse eller syge tænder. Spørg os om pris, vi udarbejder gerne et prisoverslag - kontakt os på  66 15 80 35 .

Hvad er et tandimplantat

Tandimplantater er kunstige rødder som man sætter ind i kæben, hvor der mangler en eller flere tænder. På disse implantater kan man fremstille kroner og broer samt proteser, der sidder bedre fast end normalt. Mangler man flere tænder, isættes der flere implantater, der fungerer som støtte for en mindre eller større genopbygning af biddet.

Man kan også isætte implantater, hvis man har problemer med en løstsiddende protese. Ved hjælp af specielle tryklåse på implantater kan man få protesen til at sidde stabilt på gummerne.

Implantatbehandling foregår i to faser: først isættes selve implantatet i kæben, derefter fremstilles den næste del - dvs. kronen, broen eller protesen.

Vil du vide mere, er du meget velkommen til at henvende dig på klinikken. Du får selvfølgelig udførlig information om forløbet af behandlingen inden behandlingens start.

Operationen - sådan får du et flot tandsæt

Inden operationen tages der røntgenbilleder. Under selve operationen lægges tandkødet til side, dernæst sættes en titaniumrod ind i tandkæben.

Det varer som regel kun få dage for såret at hele. Selve implantatet gror uden symptomer fast i kæben i løbet af 2 - 3 måneder. Inden kronen kan placeres på den kunstige rod indsættes et mellemstykke, som skal få tandkødet til at hele fint op. Når kronen er sat på (ved en enkel manøvre) er behandlingen overstået.

Pleje og vedligeholdelse - husk at holde implantatet rent

En forudsætning for, at behandling med implantater lykkes, er, at tandkød og de indsatte stykker holdes rene efter vores anvisninger for at undgå komplikationer.

Et tandimplantat skal kontrolleres jævnligt, så man er sikker på, at det sidder fast, og at biddet fortsat passer. Alt dette bliver kontrolleret regelmæssigt ved hvert tandeftersyn.

Kontakt os
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer

Holdbarhed - et tandimplantat er en investering

Tandimplantater er en behandling med god langtidsprognose, men du skal sørge for at gå til tandlægen, hvis du synes noget føles forkert.

Et tandimplantat med en implantatkrone er en forholdsvis dyr operation, men du skal betragte det som en langtidsinvestering.

Hør mere om tandimplantater

Kontakt Tandlægerne i Rosengårdcentret og hør mere om tandimplanter. Ring til os på telefon  66 15 80 35 , vi står klar til at besvare dine spørgsmål vedrørende tandimplantater.